Menu
Live Route61   15 September

Live Route61 15 September

Live Route61 15 September

BLUESONSUNDAY 

AANVANG 15:00 UUR TOT 18:00

BIJ GOED WEER OP HET TERRAS !!

Band Route61 bestaat uit vijf muzikanten met een jarenlange ervaring en zij hebben zich opgewerkt tot een veelgevraagde bluesband voor zowel kleine als grote podia.

Band Route61 speelt een afwisselend repertoire van conventionele tot hedendaagse bluesrock aangevuld met eigen werk in de stijl van BB King, John Lee Hooker, Moose Allison, Ford Brothers en vele andere blueslegendes.

Na het uitkomen van de CD  “Old Friends New Friends”, welke zeer positief is ontvangen, is Band Route61 regelmatig te horen en is een graag geziene gast in het bluescircuit.

Een strakke ritmesectie verzorgt door Wim Hamersveld en Rinus Vink is de basis van Band Route61. De subtiele en opzwepende gitaarpartijen van Steven de Bruijn prikkelen de luisteraar, waardoor de muziek interessant blijft om naar te luisteren. Met de rauwe stem van John de Groot en het indringende harmonica spel van Carolus van Kuilenburg creëert Band Route61 de juiste “Blues Experience”.

Tot heden heeft Band Route61 zijn live performance bewezen bij tientallen gigs, waaronder festivals en kleine podia, waar zij ook regelmatig het podium deelde met andere bekende en veel gevraagde bluesbands.

Veel plezier met

Band Route61
www.route61.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *