Menu

Geschiedenis Grandcafé De Hoek

Sinds 1937

Het horecabedrijf hebben we overgenomen op 1 januari 2001. Na vele jaren van renoveren en verbouwen wat we met onze eigen handen hebben gedaan is het nu uitgegroeid tot wat u nu ziet. Het oorspronkelijke bedrijf is op 24-juni-1930 ingeschreven en de naam was toen Café de Driesprong maar toen had het nog niet het formaat van wat u nu ziet. Het was toen uitsluitend een café wat bekend stond niet als de Driesprong maar als de Rooie Hoek deze historische naam hebben wij verkort tot Grandcafé De Hoek. De vergrotingen zijn door de jaren heen ontstaan.
Het bedrijf was in 1937 niet groter dan 35 m2 met daarachter een heuse speeltuin maar nu hebben we 155 m2  tot onze beschikking en een riant loungeterras van meer dan 90 m2. Daarbij is er nog een 500 m2 parkeerruimte aanwezig.
Tevens kunnen we het Grandcafé in tweeën delen, zodat we in kunnen spelen op de wensen van de klant.

Mogelijkheden

U kunt het Grandcafé afhuren voor feesten en partijen of komen eten en onze thema avonden bezoeken en beleven. We zijn een familiebedrijf en we doen graag ons best voor u.
We willen graag iedere klant de nodige aandacht geven zodat het voor een ieder een feest is om bij ons gast te zijn. Als u suggesties heeft horen we die graag, want daardoor kunnen we onze service naar de klant verhogen en of aanpassen en zo uw verblijf veraangenamen. Als uw verblijf bij ons positief was, horen we dat ook erg graag want dat maakt het werken leuk .
Echter, als u klachten heeft willen we dat ook graag weten want daar kunnen we alleen maar onze service mee verbeteren.
Als u gaat eten dan smakelijk eten en indien u alleen wat te drinken  neemt, zeg ik proost.

Een aangenaam verblijf in Grandcafé De Hoek in Boskoop.

Vriendelijke groet van Joke, Fred, Rachel, Alexander en onze medewerkers.

Heeft u vragen of suggesties mail ze naar :info@grandcafedehoek-boskoop.nl

Ons adres: Zijde 175 Postcode: 2771 EV Boskoop Tel: 0172-213278