Menu

Dinerkaart

VANAF 22-10 IS ER EEN NIEUWE DINERKAART 

A N T I P A S T I / V O O R G E R E C H T E N

V I S

Tonijn in een korst van sesam                  € 11,00
Soja saus en huisgemaakte balsamico

Zwaardvis tartaar                                       € 12,00
Zwaardvis tartaar met aardbeiensaus

Garnalen                                                       € 11,75
Garnalen met sinaasappel  

Mosselen                                                      €   9,50
Zuidelijke mosselen

V L E E S

Carpaccio                                                      € 10,50
Mosterdmayonaise en gefrituurde kappertjes

Vlees plateau (2 personen)                       € 20,00
Mix van Italiaanse salami en rauwe ham

Leverstukjes in tomatensaus                   €   8,00

V E G A

Carpaccio champignon                               €   8,75
Dun gesneden champignon met citroen, parmazaan en rucola

Bruschetta                                                  €   8,00
3 bruschetta tomaat, paprika en verse burrata mozzarella

Flan                                                             €  11,50
Flan met pecorino kaas en gefrituurde wortel

H O O F D G E R E C H T E N

V L E E S

Ossenhaas                                                  € 24,75
met verse Italiaanse truffel

Ossenhaas                                                 € 24,00
met gorgonzola en groene appel

Varkenshaas                                             € 19,50
met mosterd, cognac roomsaus

Slow cooked buikspek                             € 20,00
met teryaki groente

Schnitzel                                                    € 19,00
Ongepaneerd met witte wijnsaus

Kipsaté                                                      € 18,50
Met pindasaus en gebakken ui

PASTA

Spaghetti scampi                                       € 17,50
Pasta met verse langoustine saus

Spaghetti formaggi                                   € 15,00
Pasta met kaassaus

Risotto met eekhoorntjesbrood              € 16,00

Risotto met garnalen                                € 18,75
Saffraan, courgettes en cognac

V I S

Doradefilet                                                € 21,50
met verse munt- en limoensaus

Zwaardvis                                                € 24,00
in een korstje van pistachenoten en een mangosaus       

V E G A

Hartige taart                                            € 17,50
met spinazie en verse ricotta

D E S S E R T S

Tiramisu huisgemaakt                             € 7,50

Semifreddo amaretto                             €  9,00

IJs van de chef                                        €  8,00
3 bolletjes huisgemaakt ijs

Lava cake                                                € 11,00
huisgemaakte chocolade cake met vloeibare chocolade

Reserveer hier om te komen genieten