Menu
24 Feb. 2019 Guillande@BluesonSunday

24 Feb. 2019 Guillande@BluesonSunday

24 Feb. 2019 Guillande@BluesonSunday

Dit mag je niet missen 

Soundcheck 14:00

Orlanda Guilande werd geboren in 1974, in Lissabon. Haar familie verhuisde naar Santarém, waar ze begon te zingen als tiener. Ze is nooit gestopt tot vandaag en muziek is haar leven. Orlanda Guilande zong in veel verschillende projecten en bands. Ze werkte met Theo Pas’cal, The Funky Messengers, Blackout, Shout! en het Gospel Choir. Ze heeft ook haar stem verleend aan artiesten als Sara Tavares, Carmen Souza, Lura, Paulo de Carvalho (als duet), João Oliveira, The Black Mamba en Rui Veloso.
In maart 2010 bevalt Orlanda met de Orlanda Guilande Quarteto, een inval in de jazzwereld. Ze begint ook te zingen met de koren Gospel Collective and Gospel Sisters.
In 2012 gaat Orlanda Guilande mainstream met de infusie van Blues, Rock, Soul, Funk en Gospel, geproduceerd door Guilande, haar nieuwe band, die een aantal leuke originele nummers schrijft en opneemt. Twee nieuwe albuns zijn beschikbaar in 2018. Een live-opname en de nieuwste studio-productie. De band zal begin 2019 ook door Europa toeren.
Orlanda’s stem is een echt geschenk. Ze bezit de passie van de fado en de blues, de kracht van de ziel en het evangelie, de vaardigheden en techniek van een jazzdiva en de Afrikaanse ritmes in haar ziel. Orlanda heeft Leven in haar stem en neemt ons mee op een muzikale reis door de wereld, en geeft ons genoeg momenten van pure, rauwe emotie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *